Friday, October 17, 2008

Tomorrow is my birthday!

(Gambar masa sambutan birthday Haziq)

Esok birthday aku. Hm...dah masuk angka 30an dah. Tak bestnye, tapi takpe walaupun dah 30an still maintain. Nampak macam 20an je...hahahahaha....

Wish aku untuk birthday yang ke 30 ni...
Dikurniakan kesihatan yang baik, murah rezeki, kayo, maintain cun, disayangi suami, disayangi anak-anak, disayangi keluarga, disayangi oleh semua orang, hidup gembira, riang-ria, tak ada masalah, anak-anak semua baik-baik belaka - soleh, nak anak lagi, aku pun jadi anak yang baik, jadi isteri yang baik lagi mithali, jadi muslim sejati, masuk syurga, kerja bagus, rumah bersih, nak BECO... bla...bla...bla...

Macam banyak sangat permintaan. Biasalah aku manusia......

No comments: