Wednesday, November 5, 2008

Buckle-Tai dah sampai!

Yeah..akhirnya sampai jugak Buckle-Tai yang aku order. Seronoknya! Teruja sangat-sangat nak try. Tapi tak dapat sebab Buckle-Tai ni dihantar ke alamat office.
Balik je rumah, apa lagi terus pakai, angkat Hadif letak dalam tu dan ambil gambar. Best sangat sebab Buckle-Tai ni senang nak pakai dan selesa. Tengokla Hadif tu, senyum je....ingat orang nak bawa dia pegi jalan-jalan kot..hehehehe....

Me & Hadif with our new Buckle-Tai..chewah...

Yang best jugak sebab Aida (owner AidaFiqs Handmade) kasi aku free gift, beg yang sama corak dengan Buckle-Tai ni. Inila begnya...



Thank you Aida!

2 comments:

MommyAdam said...

wah bestnye tgk! thank you for putting up this entry!! happy sgt tgk aishah and hadif pakai something yg i jahit *sob* terharu..hehe..

hadif ade bape gigi?whylah his smile so charming..ini mesti byk awek kejar nanti..hehe..

Aishah Megahasz said...

Dah ada 2 batang gigi kat bawah. Budak kecik ni asyik senyum je...suara susah nak dengar.