Monday, December 1, 2008

Hadif demam lagi...

Kesian sangat dengan Hadif. Demam dia still tak baik lagi. Susah betul hati aku. Ubat Klinik Iman tak serasi dengan dia. So, hari Sabtu aku pergi Klinik kanak-kanak Kamachi. Tapi sampai hari ni still tak ok jugak. Risaula...
Sedih sangat tengok dia lemah je. Dah la tak berselera makan. 'Dedek' je dia nak...
Kalau esok dia still tak ok aku plan nak bawa pergi hospital. Ni pun datang kerja hati tak senang, asyik teringat dia je.
Adoi......

No comments: