Tuesday, December 9, 2008

Aidiladha

Raya Haji kali ni aku beraya di rumah parents aku - ikut giliran. Tahun ni Abah ada buat korban. Tapi aku tak berkesempatan nak pergi tengok sebab time orang buat korban Hadif still tido. Huzein je pergi dengan Haziq. Bila daging dihantar ke rumah, ramai-ramai tolong bungkus untuk sedekah pada orang.



Yang paling sibuk tentula Haziq Fahmi....


Petang time Makcik datang meriahla rumah dengan anak-anak dia. Aku suka bila Haziq lepak dengan Along, Diana & Irfan. At least dia belajar berkawan.


Malam main bunga api sama-sama sampai benda yang tak sepatutnya dibakar pun dibakar sama....


No comments: