Thursday, January 29, 2009

Aku nak itu, aku nak itu....

Memandangkan tak lama lagi aku akan ada baby baru, aku merancang nak buat stok susu banyak-banyak. Jadi aku nak.....

1) Mom Precious Breastmilk Storage Set dari Momslittleones


2) Breastmilk Containers dari Avent
Aku nak beli yang Avent punya bekas ni sebab boleh pakai dengan Avent ISIS aku dan set ni ada bekas yang boleh muat 8oz susu. So bila pagi-pagi selalu pam susu dapat banyak, so tak payahla tukar-tukar bekas. Pakai satu je bekas. Senang kerjaku.


Dan memandangkan aku gila babywearing, aku nak ler sangat-sangat yang ni....

1) Snugg Mei Tai dari Snuggbaby
Aku tak decide lagi corak/warna yang mana. Tapi pilihan aku mesti yang ada buckle sebab aku rasa senang nak pakai. Ni contoh corak yang lawa bagi aku. Tapi yang ni original Mei Tai (tak ada buckle).


2) Pouch dari Peekaroobaby
Aku nak design terkini dari Peekaroobaby iaitu Love at First Sight. Colour dia memang yummy.


3) Soft Structure Carrier dari Littlepods
Tapi tak keluar lagi di pasaran. Ini hanya contohnya saja. Lawala....


So, sapa-sapa yang berniat nak bagi hadiah pada aku ataupun nak beli hadiah untuk baby yang bakal lahir ini, mende-mende di atas adalah satu keutamaan. Sekian, terima kasih....hehehehehe....

3 comments:

.:chEyaNtie:. said...

ces..tak senunuh mintak adiah kikikiki..waaaa bestnyer!!
kalo org dah peknen, org nak medela freestyle..ader sape2 leh bagi adiah tak kih kih kih..

kak,banyaknyer babywearing akak nanti heheheh

Aishah Megahasz said...

Post entry kat blog. Biar husband baca. Mana tau kot-kot terbuka hati nak beli kasi hadiah...hehehehee...

Jess said...

Hi Aishah,
Remind me when baby's here ;)