Friday, January 16, 2009

...and the answer is

POSITIF

Maybe ada yang tertunggu-tunggu jawapan lepas baca entry sebelum ni. So, diumumkan, aku pregnant. Dah berapa lama? Aku tak sure sebab last month aku buat UPT jugak tapi jawapannya adalah negatif. Lepas ni aku ingat nak pergi klinik dan scan untuk make sure dah lama mana aku pregnant.

Maybe ada yang akan kata, baby baru 11 bulan tapi mengandung lagi. So, what to do? Takkan nak buang? Merepek...bukan merepek tapi gila! Aku tak kisah sebab aku suka dan aku mengandung ada suami. Bukan aku mengandung tak ada suami. Jadi tak ada masalahkan? Ada masalah ke?

Maybe ada yang akan kata lepas ni baby pompuanla pulak. Hm....kalau boleh dirancang-rancang memang teringin sangatla nak baby pompuan. Tapi kalau rezeki Allah tu lelaki aku terima saja. Tak jadi masalah bagi aku. Ada masalah ke?

Bayangkan 6-7 bulan lagi rupa aku mesti cenggini...

6 comments:

.:chEyaNtie:. said...

ala kak...rilek la kak..anak dah 11 bulan n kite pregnan tu kire ok la..bukannyer baru 1 bulan....rilek jek..hehehhe

tahniah!me?tengok dalam akhir bulan ni wewewewe

AishahMegahasz said...

Akak tak kisah, tapi takut ada yang kisah le...hehehehee....
Anak ni rezeki tau. Anak 1st dulu menang contest dapat RM10 ribu. Anak no. 2 husband naik pangkat dan akak comfirm kerja. Anak no. 3 entah2 dapat sejuta....:D

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah...aisyah....moga dapat baby pompuan...org kata kena byk makan sayur-syuran

..owner of a lonely heart.. said...

Congrats Aishah..hehe..dh nk masuk 3..satu pn Azura tak g jenguk lagi..

.:chEyaNtie:. said...

ye betol tu kak aishah..anak ni pembawa rezeki hehhe..amacam morning siknes?teruk tak?

AishahMegahasz said...

Ayu - Thanks. Sayur memang suka makan tapi tengokla rezeki. Tak nakla berharap sangat.

Azura - Kena bagi hadiah triple la macam ni...hehehehehe...

Cheyantie - Morning siknes? Tak rasa apa2 pun. Macam biasa je. Cuma rasa letih...tak pening, tak loya. Tu yang macam blur je..betoika pregnant?