Wednesday, January 28, 2009

Babywearing semasa hamil

Mesti ramai yang ingat bila dan mengandung ni dah tak boleh babywearing. Salah tu...still boleh lagi. Aku buat research skit-skit sebab rasa rugi pulak kalau tak babywearing Hadif lepas ni. Rasa tak puas lagi kendong dia. Baca artikel ni, Babywearing while pregnant.

Dan di sini aku nak tunjuk gambar-gambar babywearing semasa mengandung yang aku cilok dari thebabywearer.com. Enjoy!

Soft Structure Carrier

Ring Sling

Mei Tai

Wrap

Hmm...semuanya back-carry. Aku fobia skit nak back-carry ni sebab tak confident. Tapi insyallah, maybe lepas ni ok skit kot sebab Hadif dah semakin membesar.

No comments: