Monday, April 27, 2009

Daniel Zain Photography

Masa pegi Bumps & Mums Weekend di Bangsar Village, aku turut serta dalam sesi fotografi yang dibuat oleh Daniel Zain ni. Murah je....bayar RM20 dan duit tu akan disumbangkan untuk badan kebajikan. Dan hari ni dia e-melkan gambar-gambar yang dia ambil. Lawa-lawa pulak tu. Rasa tak rugi bayar RM20 untuk ambil gambar-gambar ni.

Gambar kami sekeluarga. Aku still nampak lawa (perasan) walaupun perut dah besar dan aku rasa macam gumuk saja.



Gambar ni paling aku suka.



Haziq Fahmi


Hadif Syahmi


Lawa-lawa tak gambar yang Daniel Zain ni ambil? Nak contact Daniel Zain ni, boleh lawat website dia.
Website: www.danielzain.com
Blog: http://danielzainphotography.blogspot.com
Email: info@danielzain.com

No comments: