Wednesday, April 29, 2009

Peraduan Dwi Ganjaran Dutch Lady 2009

Aku masuk contest anjuran Dutch Lady ni. Grand prize dia RM100,000.00 untuk beli rumah baru atau settlekan bayaran rumah sekarang. Best apa? Bilalah Dutch Lady nak announce sapa yang menang grand prize ni. Kalaula aku yang menang....
Er...tak dapat grand prize pun takpe la. Sebab dengan point yang ada sekurang-kurangnya boleh tukar dengan barang (tuala, bekas serbaguna, frame & t-shirt). So dengan point yang ada, aku tukar dengan 15 helai tuala dan 6 bekas serbaguna.

So, kelmarin baru sampai 3 bekas serbaguna tu.


Bentuk dia lebih kurang camnila.


Satu bekas aku beri pada mak aku. Yang tak bestnya salah satu bekas tu rosak/pecah. Ni mesti kerja posmen yang main baling-baling je barang. Nanti aku nak try call Dutch Lady mana tau boleh tukar. Tak boleh pun tak pela.....

Sekarang aku masih menunggu 15 helai tuala dan 3 bekas serbaguna. 10 pek susu Dutch Lady yang aku redeem pun tak sampai-sampai lagi. Karang komplen banyak-banyak lagila orang tak layan. So, nak buat camna lagi?

p/s: Ring Sling baru dah sampai. Tapi try pakai tak menjadi pulak....huhuhuuuu....

No comments: