Monday, June 15, 2009

Aktiviti Hujung Minggu

Weekend yang lepas kami sekeluarga tak keluar ke mana-mana. Rehat je dekat rumah. Lagipun hari Ahad, Haziq dah start balik sekolah. Jadi tak nak la penat-penat sangat.

Weekend tu selain aktiviti mengemas rumah, Huzein cuci kereta. Haziq Fahmi seperti biasa akan tolong. Dia memang suka bab-bab buat kerja ni. Suka buat kerja yang dia suka sahaja.






Bersungguh-sungguh betul Haziq tolong abahnya. Hadif tak dibenarkan lagi buat aktiviti ni. Takut jatuh tergolek sebab licin dengan air sabun. Maybe bila dia dah menginjak 2 tahun boleh join sekali. Buat masa sekarang tengok sajalah ye....


No comments: