Wednesday, July 1, 2009

Baby Easy Shoulder Strap

Masa ke Giant shopping barang rumah baru-baru ni, aku terjumpa dengan baby sling ni. Kebetulan dalam beg ada kamera, terus aku ambil gambar.


Cara pemakaian lebih kurang macam Ring Sling, boleh adjust. Nak buka pek baby sling ni takut kena marah. Tengok dari luar sajalah. Harga baby sling ni pun murah je RM12.99.

Maybe ada yang terpengaruh nak beli. Tapi, aku tak jamin yang si ibu akan selesa memakainya. Dan aku tak jamin juga tentang keselamatan baby. Kenapa? Entahla....tengok produk pun macam tak berapa confident je. Baik beli Ring Sling atau Pouch. Walaupun harga lebih mahal tapi rasanya lebih selesa bagi ibu dan selamat untuk baby. Pendapat anda bagaimana?

No comments: