Wednesday, August 5, 2009

Birthday Huzein

4 Ogos, birthday Huzein. Kalau tak silap anniversary Faizal Ismail Hotfm pun sama tarikh juga. Aku dengar di radio pagi-pagi masa nak datang kerja. Aku tak plan pun apa-apa yang special. Cuma yang ada ini je.....


Dan malam tu kami sekeluarga ke Secret Recipe Kulim untuk celebrate. Lepas Maghrib je terus keluar rumah. So, masa sampai di sana tak ramai orang pun.




Yang happy tentulah anak-anak. Buat Secret Recipe tu macam rumah sendiri.....





Aku pun happy jugak.....


Agak-agak Huzein happy tak?



As I said before, 'Tak mampu nak hadiahkan iPhone. Tapi, kalau Abang nak anak 8 orang, boleh je.....'

Gambar celebrate birthday Huzein di Secret Recipe Kulim

4 comments:

asmieyra said...

aini pon nak smabut birthday hubby 07.08.09 nie..taktau nak calebrate kat mana,nak buat suprise...

Aishah Megahasz said...

Order pizza makan kat rumah dah le. Risau pulak dengan H1N1 ni...

-| auM Chak |- said...

anak 8 org kak???
nie baru msk 4 kan???
lagi 4 bila kak???
heheeheh

(aimi)

Aishah Megahasz said...

Ops..baru nak masuk 3 ye...