Saturday, October 17, 2009

Hari-Hari Terakhir (Stiky Mode)

Akhirnya, setelah berfikir semasak-masaknya aku mengambil keputusan, hari ini merupakan hari terakhir aku bekerja. Dah tak larat dah ni. Konon-konon nak kerja sampai saat-saat terakhir melahirkan, tapi apakan daya. Er...maybe sebab aku dah tua kot....

Jadi kalau ada apa-apa, sila tinggalkan message di blog ini ye. Ataupun:-
E-mel: megahasz@yahoo.com
Facebook: Aishah Megahasz


Nampak gayanya bersawangla blog ni selama 2 bulan. Ni gambar aku kot-kot nanti ada yang rindu...hehehehehe... Apa-apapun doakan semuanya akan selamat. Insyallah.....

9 comments:

Dayah said...

dah nak mula bercuti ka...? selamat melahirkan new baby..nanti update2 la kat sini

Aishah Megahasz said...

Dayah, ha'ah nak cuti dah. Malas dah nak kerja. Duduk rumah habiskan masa dengan anak-anak before ada anak baru ni....

Yanmie said...

salam Aishah,

wah dh nak due ke? semoga selamat melahirkan baby dan di permudahkan segalanya yea...

Aishah Megahasz said...

Salam Yan,
Dah nak due dah. Thanks. Before pegi bercuti sempat lagi nak masuk contest :D

g i l e k o p i said...

aishah..semoga semua berjalan dengan lancar..

sue said...

semoga aishah ngn baby selamat...
selamat berpuasa!!!fyi afni ngn toper aka ikhwan dtg umh sue smlm.. consult on babywearing.. dr blog aishah sue tau afni pon dok berbabywear nih.. senang sket ada org ajar directly.. tp my baby x suka la =(

g i l e k o p i said...

aishah..taknak beli stretchy wrap ke..i nak jual my loveyduds..belilah..for new baby

Aishah Megahasz said...

Sue, babywearing ni kena praktis. Lama-lama baby sukala. Pelan-pelan praktis kat rumah. Lepas tu baru bawa jalan-jalan....

Ito, wrap tak pandaila nak pakai :D

Daniel Zain Photography said...

Semoga mummy & baby selamat :) All the best & inshaAllah semakin banyak laughter & happy moments in your house.