Wednesday, January 20, 2010

Redemption

Ini bukan sampah ye.....


Beria saya mengumpul plastik Huggies ni sebab nak tukarkan dengan mainan anak-anak. Dengan 75 points saya dapat tukarkan plastik Huggies dengan Play Mat.


Dapatlah satu, saya tukar di Jusco Ipoh. Susah betul nak tukar sebab selalu habis stok. Dari saya belum bersalin sampai Hana Alesya umur 4 bulan baru dapat tukar. Saya suka Play mat ni sebab kualtinya bagus.


Satu lagi boleh tukar Huggies Play Train dengan 100 point. Saya berhajat nak tukarkan dengan 2 Play Train. Tapi stok tak ada. Promoter Huggies berjanji nak contact saya bila stok dah ada. Sampai sekarang tak contact pun. Maybe saya yang patut contact dia dan tanya.

Ni pun bukan sampah.....


Saya kumpulkan sudu susu Hadif Syahmi untuk ditukarkan dengan baucer Anakku dari Wyeth. Jumlahnya dah cukup tapi saya belum ada masa nak hantar. Mungkin minggu depan. Saya suka tukarkan dengan baucer Anakku sebab boleh shopping baju baru untuk anak-anak.

Huzein rajin kumpul setem dari Caltex. Setakat ni kami dah tukarkan dengan minyak masak dan sabun pencuci pinggan. Ada lagi yang belum ditukar.


Oh...ada lagi. Saya tengah kumpul setem dari Giant. Saya nak tukar dengan periuk dari Italy. Siapa-siapa yang tak nak setem tu dermalah pada saya. Terima kasih.

4 comments:

mirah said...

err kenapa saya tak pernah tahu pun pasal points huggies tu blh tukar dgn playmat? huhu.. rugilah sebab mmg beli huggies tp tak pernah kumpul wrappernya pun..

Aishah Megahasz said...

Mirah, simpanlah dari sekarang. Rugi tak simpan. Sebab simpan plastik tu dapat hantar penyertaan untuk contest banyak dan menang..

http://megahasz.blogspot.com/2009/04/hadiah-dari-huggies.html

dwlng said...

Hi. Where and how can i redeem the huggies points? Thanks.

What other brand of milk powder can redeem stuff?Currently using enfalac.

I hv a set a of twins and wish2 save as much as possible.

I see u using the sling bag. Which band would u recommend and has a reasonable price.

Thanks.

Aishah Megahasz said...

Hi dwlng, redemption for Huggies end last December. Keep the polybag because every year Huggies make this redemption program. So, when it's start, you already have a lot point to redeem.

Enfalac also have redemption program. Check here
https://www.meadjohnsonasia.com/main.cfm/country/Malaysia

Sling bag? You mean baby carrier? I have a lot :D. Klik my label under BABYWEARING and you'll know what brand I use.