Thursday, January 14, 2010

Relax


Rasanya tiada istilah RELAX dalam hidup saya. Kerja pejabat yang bertimbun ditambah dengan kerja rumah yang tak pernah selesai. Letih!

Saya rasa macam lama tak update blog sedangkan banyak benda yang ingin saya ceritakan. 24 jam tidak cukup bagi saya. Kalau boleh nak lebih lagi. Tapi biasalah manusia, banyak mana pun tak pernah cukup.

2 comments:

alinarman said...

aishah.. mmg penatkn.. kene byk sabar, positive n kene ade semangat jer..

masa ni pun ada berkat nya..
baca blog http://drmaza.com/home/
mencari keberkatan masa.. nk cari artikel tu dah malas.. aishah bleh tgk kt blog sy..http://alinarman.blogspot.com/2010/01/mencari-keberkatan-masa.html
jgn terkejut.. templete sama.. hehehe.. mudah2n kita diberi keberkatan masa untuk menguruskan rumahtangga, anak2 n mencari nafkah.. InsyaAllah..

Aishah Megahasz said...

Alin, nanti free2 Aishah jenguk blog tu. Thanks