Monday, January 4, 2010

Terjebakkah?

Saya suka babywearing. Dan, selalu ajak mereka di sekeliling untuk babywearing baby mereka juga. Ada yang terjebak sama.....

Nora & baby Uwais
> Hotsling Pouch



Norazana & baby Umar Zafri
> Littlepods Pouch



Asmah & baby Afiq
> JumpSacBaby Soft Structure Carrier



Ada lagi yang bakal terjebak. Saya tahulah.....

Nota: Gambar diambil dari Facebook

4 comments:

izzahazfar said...

sebenarnya saya pun teringin..hehehe..maybe utk anak no 2..tp anak sulung nyer saya try guna masa ke jakarta...best sgt...tak ler berat sgt..dan rasa..anak lebih dekat dgn ibu...cuma anak saya yg tak selesa...dah buas..huhuhu...kejap jer masuk dlm baby wearing tu...(pouch ala2 indon...yang saya beli di sana)

Aishah Megahasz said...

Izzah, anak bila dah dapat kaki ni susah skit nak babywearing diaorang. Takpe, ada baby baru nanti boleh start dari lahir. Lagi senang.

Afne said...

sila beri tunjuk ajar.

Aishah Megahasz said...

Afne, jom join Malaysian Babywearers. Macam-macam boleh belajar....