Friday, March 26, 2010

Ops... JumpSac Ring Sling Lagi

Jangan marah ha.... (baca style P. Ramlee). Saya nak tayang Ring Sling baru saya.


Tahukan beli kat mana? JumpSac Ring Sling. Meh nak tunjuk lagi.....


Dan lagi.....


Lagi sekali dengan muka budak kecik yang terpaksa mengikut kemahuan ibunya yang ciwi.


Sorry ye tak ada action picture yang lawa. Lain kali saya tayang lagi okeh.

4 comments:

Rozy said...

ada anak pompuan wajibbbb beli pinkberry tuu..
rozy pun planning nak beli RS nih kalau dapat baby girl... hehehehehhe

Aishah Megahasz said...

Rozy: jual RS lama sebab bila dapat girl ni asyik nak kaler pink je.

Afne said...

cantiknya.. menyerlah!

Aishah Megahasz said...

Afne: Belila satu. Pinkberry ni memang lawa