Wednesday, April 14, 2010

My Babywearing Picture (Hana Alesya)

6 comments:

paij188 said...

kite pun ade bende tu... tapu bukan jumpsac, ring sling. Zolowear! best kan, senang nak bawak baby.

Aishah Megahasz said...

Wow Zolowear lagi. Tu oversea punya. JumpSac made in M'sia je :D.
Bawa baby kat Dubai orang tak pandang2 ke?

paij188 said...

aishah: hehehe... kat sini jarang plak nampak org pakai zollowear tu,pandang.. hmmm pandang jugak, tapi ramai yang admire. tapi masa balik kg hari tu org sibuk tanye mana beli. tak tau lak kat malaysia dah ade.. hehehe.. memang senang nak usung si kecik ni.

Aishah Megahasz said...

Jomlah join malaysian babywearers.
http://malaysianbabywearers.org

Wan Anie said...

banyak yer koleksi baby wearing....

ada yg nak jual tak? hehe....

Aishah Megahasz said...

Wan Anie: Hehehehe.. ni pun banyak yang dah jual ni. Kalau ada yang nak jual lagi nanti Aishah letak dekat blog okeh.