Thursday, April 22, 2010

Baju 3 Keturunan

Saya godek-godek gambar anak-anak. Terjumpa gambar Hadif dan Hana Alesya pakai baju yang sama. Sayangnya saya tak ada gambar Haziq pakai baju ni juga. Mungkin ada tapi dulu-dulu masa tak ada kamera digital, tangkap gambar pakai kamera cap ayam. Jadi, tak adalah soft copy gambarnya.



Baguskan macam ni? Sampai anak 3 pun baju masih elok dipakai. Nak belajar macamana saya simpan baju-baju anak. SILALAH KLIK DI SINI.

Hana Alesya nampak macam baby boy bila pakai baju abang. Jadi, tak nak nampak macam baby boy, saya belikan dia baju pink. Asyik beli pink, sampai 90% baju baru Hana Alesya warna pink. Lepas ni malas dah nak beli pink, tukar warna lain pula.

3 comments:

Azaidris said...

Samalah kita....Lagilah sume boys... Sampai bila buka tong baju..tengok..laaa..ada lg baju ni.
Boring pun ada...Tapi yg tak luak banyaknye baju 6 months below. Baju yg selepas2 tu ada jgk yg dh kusam..lutut dah haus (from merangkak )..atau pun dah comot sikit2 ..food stain..

selagi boleh pakai..tak yah membazir beli baru ye dak?

Ammi Sara said...

Kak aishah,
sara pun sama, same dgn azaidris, 3 boys! baju dari yaya kecik (7thn dulu), masih elok si waidi ni pakai, hehe..
Baju yg dah besaq sikit je tak byk coz dah buruk, jadiklah kain buruk di dapur, huhu..

Aishah Megahasz said...

Betul, selagi boleh pakai, pakailah. Kalau nampak lusuh, pakai je kat rumah. Baju jalan2 saja beli baru. Anak makin bertambah, kena jimat cermat :D