Friday, April 2, 2010

Pemenang Contest Detik-Detik Berharga

Ehem..ehem... mesti ramai yang tak sabar-sabar tunggu keputusan contestkan? Jadi, diumumkan pemenang-pemenang yang bertuah itu.

HADIAH PERTAMA


NAMA ANAK: MUHAMMAD UZZAM
DETIK-DETIK BERHARGA: Gambar ini adalah ketika MEGA besday celebration utk 3org yg sgt penting dlm hidup saya sbb besday diaorg nie berderet! 7/6 = my lovely daughter, nisrina, 8/6 = my chubby son, uzzam and 9/6 = my sweet sister, eli! tahun lain2 laaa yer... Secara kebetulan besday diaorg berderet and pada tahun 2009, 7/6 jatuh pada hari weekend and MEGA besday celebration telah diadakan di rumah nenek kami... and credit to En. Mofarad atas gambo yg sungguh indah... pada time ni sbnrnyer tgn uzzam dah naik atas kek dia... tp lagu besday tak nyanyi lagik... huhuhu kecoh semua sbb kek uzzam dah rosak HALF!!! huhu

Hadiahnya:
- Voucher bernilai RM88.88 dari Mei’s Mei Tai
- Bracelet for Mama: Sweet Baby Charm dari Ammar’s Tree House
- Voucher bernilai RM10 dari TheHoneybunch Marketplace
- Leg Warmer


HADIAH KEDUA


NAMA ANAK: MOHAMMAD DANIAL ZAFRAN
DETIK-DETIK BERHARGA: Officially date saya BF kan danial pada 17 Dec 2009. Then the result after BF seperti gambar di bawah. Inilah photo saya BF kan Danial then Danial balas dengan senyuman yang pertama kalinya saya melihat… Saya merasakan inilah detik-detik berharga dalam hidup saya selepas melahirkannya....

Hadiahnya:
- Necklace for Mama: Pink Giraffe dari Ammar’s Tree House
- Wahmies Small Wetbag dari Umi dan JR Shoppe
- Voucher bernilai RM20.00 dari Coachandsuch
- Voucher bernilai RM10 dari TheHoneybounch Marketplace


HADIAH KETIGA


NAMA ANAK: ADAM ZAFRAN
DETIK-DETIK BERHARGA: Gambar ini diambil semasa Adam bersama daddy nye di dalam kereta kerana nak membeli beg diapers untuk adam. Masa tu hujan lebat, Adam tengok hujan ... agaknya pelik dam seronok melihat hujan turun mencurah kebumi.. detik berharga itulah daddynye berbual dan bermain dengannya sambil menunggu hujan berhenti

Hadiahnya:
- Snuggbaby Wetbag dari Snuggbaby
- Voucher bernilai RM25.00 dari Ammar’s Tree House
- Voucher KFC bernilai RM10.00


HADIAH SAGUHATI


NAMA ANAK: WALIN HANNANI YUSRA
DETIK-DETIK BERHARGA: Gambar ni diambil ngan Pak Su. Pak Su ni memang suka sangat melayan kerenah anak saudaranya, lebih-lebih lagi Walin yang saling tak tumpah rupanya mcm Pak Su masa kecil dulu. Masa ni kami balik kampung. Kebetulan Pak Su pun sedang cuti belajar. Lihatlah, betapa seronoknya Walin ditimang Pak Su.


NAMA ANAK: MUHAMMAD SUFIY RIFHAN MOHD SYAHIR
DETIK-DETIK BERHARGA: Serupa kan, pose Rifhan dengan pose Opah die time tido..hehe... Opah penat jaga Rifhan time ammi dlm pantang la tuh gamaknye.


NAMA ANAK: UMAIR AKIF AL-AMIN KHAIRUL AMIN
DETIK-DETIK BERHARGA: In this picture are my three sons. Detik-detik berharga because this is their 1st picture together. It was taken before abang Kimi goes to his kindi for Hari Raya Celebration. Every one was happy and lil Akif too was not moody nor cranky. My prayers, moga mereka adik-beradik rapat, baik sesama sendiri, sayang menyayangi selama-lamanya dan menjadi anak yang soleh, insyaAllah.

Hadiahnya:
- Leg Warmer dan Voucher KFC bernilai RM10.00


CABUTAN BERTUAH
NO: 12
NAMA ANAK: AZRA DAMIA KHAIRUL AZWAN
(Maaf saya tak pandai nak capture random.org tu masuk ke blog)

Hadiahnya:
- Hamper barangan Tupperware


Semua pemenang harap dapat e-melkan kepada saya (megahasz@yahoo.com) Nama, Alamat dan Nombor Telefon untuk urusan penghantaran hadiah.

Yang tak berjaya saya harap jangan putus asa sebab lepas ni saya akan buat contest lagi. Hadiah pun dah ada. Tunggu saya free skit saya buat contest lagi ok. Sebarang kekurangan saya mohon ampun dan maaf. Terima kasih.

5 comments:

meistai said...

Tahniah pada yg menang!! yeayy!!..

Nurul Aima Hj Kaim said...

alaa...saya tak menang tp tak pe saya akan cuba lagi..TAHNIAH!!!

Azaidris said...

Alhamdulillah. Dapat saguhati. 1st time menang contest :)

Tq tuan rumah adakan contest ni.

Will email u asap

nigina said...

yahoooo... adam menang juga.. tu kali pertama ..... terima kasih aishah.. nanti adakan contest lagi erkkk...

hang_lipur said...

alhamdulillah... tak sangka ya saya menang! baru sempat nak check blog arini... nanti saya email details... thanks!