Friday, April 9, 2010

Saya Nak Buat Giveaway!

Saya bercadang nak buat giveaway bila bilangan follower mencecah 100 orang. Giveaway senang-senang je, macam cabutan bertuah gitu. Yang tak ada blog pun boleh masuk. Minta tolong anak-anak buat cabutan. Dah cecah 100 orang follower saya maklumkan tentang giveaway tu ok. Silalah bersiap sedia.

6 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

kak..dah cecah 100 follower ha ha ha..

Aishah Megahasz said...

Korang ni cepat je bila dengar giveaway/contest. Okla hari Isnin ni akak buat. Kena balik rumah dulu tengok apa hadiah boleh bagi dekat kawan-kawan semua ok...

shila said...

#101.. selama nie mmg dok follow pun cuma x join je..xtaw camana nak join..Dgr je ada give away trus xplore n join..heheheh
Anyway,,nice blog!!

Nurul Aima Hj Kaim said...

yey nak hadiah...hahahaha

Aishah Megahasz said...

Shila: Nanti isnin akan dimaklumkan syarat-syaratnya ok.

shila said...

Alamak ada syarat jugak??
hmm..harap2 qualify la kali nie...;(