Tuesday, May 18, 2010

Johnson Baby Workshop

Jonson Baby memang tiap-tiap tahun akan adakan massage workshop. Kalau tak silap, dah 2 tahun (2008 & 2009) diadakan pada bulan Ogos. Tapi kali ni diadakan lebih awal. Kalau nak turut serta boleh tengok jadual workshop yang diadakan berdekatan dengan tempat anda.


Bayaran yang dikenakan hanyalah RM20.00 (per couple) dan boleh dapat JOHNSON’S® baby starter kit. Hubungi 1-300-88-0566 atau email nama dan nombor telefon ke johnsonsbabytouch@bridgespr.com.my. Untuk maklumat lanjut boleh KLIK DI SINI.


KLIK DI SINI untuk mendapatkan tips dan teknik mengurut baby dengan penuh kasih sayang. Jom kita cuba.

4 comments:

mama zharfan said...

tq for sharing ;) i pernah join workshop ni masa thn 2006, juga buat kat cititel..best!! talk best, demo best, mkn pun best, and me boleh jumpa kwn2 yg sama minat ie minat parenting stuff ni ;)

~dYaHaHa~ said...

haha..thanx jugak sis, sbb share..will definitley be there...will u?

ibu addin dan nasa said...

Selalu jumpa Aishah kat Fb jek...salam perkenalan.

Aishah Megahasz said...

Salam semua. Aishah tak sure lagi nak pergi atau tidak. Memang teringin nak pergi tapi tak tanya lagi husband. Aishah bagitau nanti kalau jadi pergi boleh jumpa di sana.