Friday, October 8, 2010

Mainan Huggies Redemption Dah Sampai!


Saya ada menulis mengenai Huggies Redemption sebelum ini. Selepas sekian lama menunggu, akhirnya mainan yang saya redeem daripada Huggies sampai juga.


Memandangkan point yang saya ada banyak, saya dapat redeem kesemua list barang yang ada dalam senarai redemption. Bila di buka, ini antara yang saya dapat.




Tapi, saiznya besar sangat. Memang memerlukan ruang yang besar kalau nak pasang semuanya sekaligus.

Yang paling seronok, mestila anak-anak. Bukan setakat main, kalau boleh nak minum susu, makan dan tidur dalam tu.



Hadif siap buat 'best' bila saya ambil gambar dia. Memang seronok la tu!


Hana Alesya pun tak ketinggalan sama main. Tapi dia macam 'stress' dan nak nangis bila tak jumpa jalan keluar. Last-last malas nak main.



Kalau berminat nak dapatkan mainan free macam ni dari Huggies boleh KLIK DI SINI. Dahla free, tengok anak-anak happy lagila ibu suka.

9 comments:

Rozy said...

wuish..banyak tuu dapat.. bestlaa budak2 tu

Hanz said...

macam2 cara dispos dipes nak tarik pembeli ya...memang teruja jugak nak mendapatkannya...tapi pejam mata sajer...

Aishah Megahasz said...

Rozy: Bukan kata budak-budak tu yang rasa best. Mak budak ni pun teruja.

Hanz: Pakai CD lagi jimat banyak. Duit yang jimat tu boleh beli mainanla (Isk, bila Aishah nak start CD ni....?)

intan said...

nak redeem gak...tp xcukup point...huhu...besar gak ekk..

-bini wan(intel)-

asmieyra said...

sis, aini pon ada redeem yg baru nie. okler.. tapi tempat plak takde..kena buat 1 bilik khas tuk mainan nyer saja. sesekali je buka bila ada geng bermain.. dahle umah kecik kang penuh hall...ahhaha...

Aishah Megahasz said...

Intan: Takpe kumpul pelan-pelan. Boleh redeem sampai bulan 5 tahun depan.

Aini: Memang kena sediakan bilik khas kalau betul2 nak main semua ni. Tapi nasib baikla senang nak buka dan tutup. Simpan kalau tak nak main.

Cyda Acme said...

salam sis ...
terujanya tgk sis dah dpt barang redeem nih .. sy pon dlm usaha nak meredeem gak tp smpi la nih tak dpt2 sms reply tuk mobile verification code tuh .. ehmmm kot sis tak keberatanlah kan .. leh gtau tak cemana cara sis redeem arituh? gunakan wang pos tuh ke or dptkan code tuh?

Aishah Megahasz said...

Cyda: Akak sms untuk dapatkan code tu. Bila sms time tu juga dia reply. Kalau tak reply2 lagi tu mesti ada problem. Tryla sms lagi sekali.

Cyda Acme said...

huhuhu ye ker kak? takpe .. sy tetap gigih sms gak nih .. nih dah masuk 2hari dah sms nih .. kot tak dpt jugak .. alamatnya esok nak kena call lah
nway tq :D