Monday, January 17, 2011

Menggamit Kenangan Er..Kemarahan?

Mari-mari tengok gambar pengantin yang comel ini.


Gambar yang sungguh menggamit nostalgia. Eh, mari-mari tengok anak dara yang comel ini.


Ya, dia pakai baju yang saya dah tak muat nak pakai. Dalam hati rasa cemburu? Taklah, mana ada. Banggalah...ngeh, ngeh, ngeh. At least baju tu ada juga gunanya. Baju ni cuma pakai 2 kali, sekali masa akad nikah dan sekali lagi masa sesi bergambar dalam studio. Lepas tu gantung dalam almari. Lepas dapat anak seorang, dah tak boleh berangan nak pakai. Kirim salam.

Tak dapat bergambar pakai baju tu pun takpe. Dapat bergambar dengan orang lain yang pakai baju tu pun dah cukup bagus.


Ini adalah sepupu sepapat saya, Aya (Suraya) yang bertunang baru-baru ni. Ikut-ikut family sebelah lelaki minta buat akad nikah terus, malas nak buat acara bertunang ni. Tapi family dia minta buat juga acara bertunang, jadi buatlah yang simple-simple saja.

Memandangkan bakal pengantin lelaki tak ada, Hadif Syahmi naik tocang. Asyik-asyik dia saja yang bergambar dengan Aya. Amboi-amboi.....




Menjeling, tak boleh tahan.....





Sudah, sudah, sebelum mengundang kemarahan pergi main dekat luar.


Isk, tapi main pasir dekat luar rumah memang menjadikan ibu sangat marah!

2 comments:

nora said...

hehe..biasa le tu k.aishah..baju nora pun dah x bleh nak pakai..so,mmg dipinjamkan kpd sesape yg mememerlukan..kui2x

Aishah Megahasz said...

Nora: Dah beranak-pinak ni shape pun dah lari..hehehehehe