Tuesday, February 22, 2011

Happy Birthday Hadif Syahmi

Tahun ini, Hadif Syahmi sudah mencecah 3 tahun usianya. Kami sekeluarga celebrate di rumah saja. Ini kek pilihan Hadif. Biasalah, mesti nak ada kartun. Ni mesti berkenan dengan Ultraman. Tapi belum apa-apa lagi Ultraman sudah tergolek dog!


Betulkan balik Ultraman tu dan pasang lilin.


Happy bebenor anak teruna sorang ni nak celebrate birthday.




Lepas tiup lilin, habis kek dicincangnya.



Hadif Syahmi bersama Hana Alesya & Haziq Fahmi.


Makan kek pun beria juga. Sampai tak peduli dah orang nak ambil gambar.


Happy Birthday Hadif Syahmi. Semoga jadi anak yang soleh. Jangan nakal-nakal sangat! Ibu penat!

2 comments:

IDAZS said...

Happy birthday Hadif Syahmi

comelnya kek ultraman dia. nak sikit :)

Aishah Megahasz said...

Idasz: Kek je comel, sedap tak pun...hehehehe