Friday, January 13, 2012

Menang Send Us Light Facebook Contest

Peraduan ini diadakan melalui facebook Fashion Urges Boutique. Peserta perlu hantar gambar yang bertemakan 'light' dan pemenang dikira berdasarkan jumlah 'like' terbanyak.

Ini gambar yang saya hantar. Gambar semasa celebrate birthday Haziq.


Keputusan peraduan boleh lihat DI SINI. Walaupun tak menang Grand Prize, dapat First Prize pun dah cukup bagus. Sebagai tambahan saya juga dapat goodie bag dari Fashion Urges Boutique yang diberi kepada semua peserta. Terima kasih pada yang sudi 'like' gambar Haziq Fahmi ni.

Jadi, inilah hadiah yang saya dapat.


Hadiah dari goodie bag adalah aksesori dan mouse pad. Untuk voucher saya telah redeem sehelai dress yang agak seksi. Buat pakai di rumah saja.


Boleh feeling-feeling comel macam awek Korea kat dalam rumah.

No comments: