Wednesday, March 28, 2012

Bergambar Di A Famosa Melaka

Penat betul berjalan kaki. Anak-anak pun dah letih dan meragam.


Kalau ke Melaka, tak ambil gambar di A Famosa macam tak sempurna percutian ke Melaka.


Hadif Syahmi tiada dalam gambar sebab merajuk. Buat penat je Uncle pemandu pelancong yang bawa pelancong dari Jepun menawarkan diri untuk ambil gambar kami sekeluarga.

Gambar anak-anak di luar A Famosa.





Pastu giliran saya feeling-feeling macam model pula dekat dalam A Famosa.



Kalau rajin boleh panjat lagi ke atas bukit. Ada lagi tempat bersejarah untuk di lawati. Saya dah tak larat. Lagipun dah pernah naik dulu sekali.




Bersebelahan A Famosa kalau tak silap saya Muzium Kesultanan Melaka. Haziq je bergambar. Malas dah nak melawat sebab dah letih sangat.



Hana Alesya mengantuk dan Hadif meragam tak habis-habis nak keropok dan aiskrim.




Jadi, jomlah kita berjalan balik ke kereta supaya semua orang boleh berehat.



Time macam ni rasa macam menyesal tak bawa Mei Tai. Kalau tidak dah boleh kendong Hana Alesya, tak adalah lenguh tangan.

No comments: