Tuesday, May 15, 2012

Jom Check In Hotel

Wah, saya sudah penat. Makan dah kenyang, naik gajah pun dah sudah. Jadi marilah kita pergi check in ke hotel. Hotel kami terletak di Patong Beach. Kawasan ini memang ramai sangat pelancong. Tengok dalam gambar pun nampak meriahkan?
Yeay, sudah sampai hotel. Ibis Hotel namanya.
Dekat depan hotel ada kemudahan-kemudahan lain seperti kedai serbaguna 24 jam amcam 7Eleven, kedai makan, mesin ATM dan juga money changer.
Huzein tengah check in dengan dibantu oleh Tommy.
Lepas selesai urusan di kaunter, terus naik ke bilik. Sempat lagi nak bergambar dalam lif. Poyo tak? Huzein kata poyo :P
Boleh tak nak bagitau terlupa nak ambil gambar dalam bilik hotel? Serius ni, bila check balik kamera memang tak ada satu pun gambar dalam bilik. Nampak sangat letih, nampak katil terus nak terjun tidur. 

1 comment:

AyuArjuna BiGoshh said...

wah honeymoon...best gitu hhehhehee