Friday, May 25, 2012

Voucher Hotel Sudah Sampai!

Hadiah voucher hotel dari Tomei sempena Hari Ibu telah sampai. 

Hadiah merupakan penginapan 3 hari 2 malam. Boleh pilih untuk menginap di rangkaian Hotel/Resort Swiss Garden di Damai Laut, Kuala Lumpur ataupun Kuantan.

Saya pun belum belek betul-betul lagi T&C. Ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi sebelum dapat redeem voucher ni. Macam banyak songeh sajakan? Nak kasi hadiah, kasilah betul-betul, nampak macam tak ikhlas :P




Apa-apapun terima kasih pada Tomei sebab anjurkan contest ini. Walaupun tak menang hadiah utama, hadiah penyertaan awal ni pun dah cukup best. Dan terima kasih juga pada yang sudi 'like' gambar mak saya. Terima kasih!

No comments: