Wednesday, September 26, 2012

Menang, Tapi Hadiahnya Belum Dapat

Menang hadiah kecil-kecilan sahaja. Bilalah saya nak menang kereta ni? Tolong doa-doakan saya.

Menang RM100 cash voucher dan barangan ekslusif dari facebook Clinelle.



Produk Mythic Oil bernilai RM232 dari majalah Eh! Dah lama tak menang peraduan dari majalah.


Set Dashing on The Go bernilai RM50.00 dari facebook Dashing. Boleh bagi dekat Huzein guna. Saya yang pertama menjawab. Sebenarnya tak tahu jawapan tapi cepat-cepat saya tanya dekat encik Google, dapatlah jawapannya.


Ini untuk peraduan Mr. Potato dalam Harian Metro. Hantar pun tak bersungguh tapi terlekat juga nama saya untuk hadiah saguhati. Dapatlah duit RM500.00


Bilalah saya nak menang kereta ni. Mari doakan saya. Terima kasih.

5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah :)

aqishah said...

alamak nak tengok kat ner list pemenang nie... plz help

aqishah said...

alamak nak tengok kat ner list pemenang nie... plz help

Aishah Megahasz said...

Thanks Ayu.

Aqishah: List boleh tengok dalam paper Harian Metro dan pemenang pun akan dihubungi untuk minta nombor akaun.

AkmaFaizal said...

Tahniah3..banyak dah menang hadiah tuu...jeles plak saye tau. Saye pun nak menang kete gak..tp contest hadiah kete tak join pun..akeke