Friday, October 12, 2012

7 Tahun Saya Bergelar Ibu

8 Oktober 2012 genap umur Haziq Fahmi 7 tahun. Ini bermakna genaplah 7 tahun saya bergelar ibu. Sepanjang bergelar ibu, tak pernah saya buat majlis harijadi anak-anak. Cuma buat sambutan kecil-kecilan sahaja.

Hari minggu yang lepas kami sekeluarga keluar tengok wayang cerita Hotel Transylvania makan-makan di The Manhattan Fish Market sempena meraikan Haziq Fahmi.

Tengok Huzein Fahmi, abah yang sangat cool walaupun anak-anak sedang membuat huru-hara.



Entah apa jenis posing ni pun tak tahulah.


Teruja anak-anak tengok akak ni membakor.



Inilah hasil kebakaran tadi. Apa tunggu lagi, jom serbu. Jangan di tanya apa menu ini, saya pun tak ingat. Yang pasti habis licin, makan tak habis berdosa.



Apalah maknanya sambutan hari lahir tanpa kek. Malam itu, kami semua makan kek. Saya beria suruh Haziq pilih kek Angry Bird tapi dia nak juga-juga kek yang ada bot ini.


Mari tengok muka orang teruja nak potong kek.




Happy Birthday Haziq Fahmi. Semoga jadi anak yang soleh, bijak dan disayangi oleh semua. Jangan suka menangis sangat (Er...ikut perangai siapalah tu?)

2 comments:

Rozy said...

Aunty nak kek sikit!!
selamat hari lahir haziq!

Aishah Megahasz said...

Rozy: Eksyen je tu, bukan makan sangat. Seronok nak potong je.