Wednesday, March 27, 2013

Hadiah Penginapan Dari Pa&Ma

Balik dari kerja petang kelmarin tengok ada surat dari Karangkraf atas nama Huzein. Bila buka macam nak melompat sebab memang penginapan di Suria Cherating Beach Resort. Peraduan adalah anjuran majalah Pa&Ma. Nama saya macam sudah lama diblack list dari majalah Pa&Ma sebab selalu sangat menang  hadiah. 


Nampak gayanya cuti sekolah lagi sekali sudah tahu nak bawa anak-anak ke mana. Jimat belanja!

3 comments:

Mama Zharfan said...

siyes besh. congrats!!

Nafisa81 said...

boleh kena black list yer...takpe..pinjam nama akak pun takpe..hahaha

Aishah Megahasz said...

Suzi: Terima kasih.

Nafisa: Sendiri berasa kena black list sebab kalau hantar contest dah tak menang.