Wednesday, March 13, 2013

Hadiah Picisan

Mari kita berkongsi hadiah picisan yang saya dapat minggu lepas-lepas. Hadiah kecil saya, tapi saya suka juga nak share.

Tupperware Mickey Mouse dari majalah Pa&Ma. Comel sangat! Bekas makanan ini menjadi hak Hana Alesya. Menangis-nangis tak bagi Haziq bawa ke sekolah. 




Penyangkut handbag dari Elite Model Frangrances. Dulu teringin juga nak beli, tapi tak beli-beli. Last-last dapat free. Mudah sebab boleh guna untuk sangkut beg di meja kalau keluar makan. Tak perlu letak di atas riba atau bawah meja atau di mana-mana lagi.



Ini hadiah yang tiba-tiba saja datang ke tangan saya. Ingatkan dari facebook Majalah Jelita tapi bila tengok surat dari majalah Wanita. Terima sajalah dengan hati terbuka.


Produk Enchanteur, datangnya 2 kotak. Bila sampai kotak pun dah jadi macam ni, terkepek habis.


Tak apalah, janji isi di dalamnya elok dan tidak rosak. Ada macam-macam, bedak, losyen, minyak wangi, deoderant. Paling saya suka bau Romantik, wangi! Hadiah ini saya kongsi dengan mak saya, mak pun nak wangi-wangi juga.


Ada beberapa lagi hadiah yang saya menang. Kebanyakkannya menang dari facebook. Tapi hadiahnya belum sampai lagi. Nanti bila dah sampai saya share lagi ok.

5 comments:

Nafisa81 said...

kita pun dapat gak hamper enchanteur ni...tapi sedih sbb byk yang terburai isi perutnya...

Aishah Megahasz said...

Nafisa: Shafe dekat FB Enchanteur, maybe boleh dapat ganti.

Mama Zharfan said...

congrats :)

Aju Mohit said...

tahniah ;)

Aishah Megahasz said...

Suzie & Aju: Terima kasih