Friday, March 22, 2013

I-City Shah Alam

Walaupun dengar macam-macam cerita tidak enak mengenai I-City Shah Alam, tetapi teringin juga nak pergi. Memang menarik, anak-anak teruja tengok lampu yang banyak. Permainan pun banyak. Dan semua itu bukannya free anak-anakku.

Sedihnya bateri kamera sudah habis. Terpaksa ambil gambar dengan kamera handphone. Jadi, tak dapatlah nak share gambar yang cantik-cantik. 


Lepas makan kami semua berjalan-jalan sekitar I-City. Untuk tidak menghampakan anak-anak minta mereka pilih satu saja permainan. Jadi inilah yang dipilih. Satu kereta RM10.00. Boleh naik 2 orang satu kereta. Haziq naik dengan Hana Alesya. Huzein terpaksa layan Hadif. Kereta jadi berat dan jalan pun slow.




Memandangkan tak ada orang lain yang naik, siap merempit lagi tu.


Habis main terus ajak balik ke hotel walaupun anak merengek-rengek nak main permainan yang lain. Ibu dah tak larat, jadi sekian terima kasih.

2 comments:

Nafisa81 said...

tak mahal ker??

Aishah Megahasz said...

Nafisa: Kalau main permainan semua tu mahal la.... masuk tak main takpe..hehehe