Friday, September 20, 2013

Makan Besar Di Hotel Sunway Georgetown, Pulau Pinang

Hari Sabtu lepas kami sekeluarga sakan berjalan dari pagi sampai ke malam. Pergi kenduri, jalan-jalan di Penang sambil shopping buku dan last sekali makan besar di Hotel Sunway Georgetown, Pulau Pinang.

Makan di situ saya gunakan voucher yang dimenangi dari peraduan Father's Day anjuran Facebook Astutexperience. Cuma perlu bayar untuk Haziq Fahmi. Hadif Syahmi dan Hana Alesya percuma. Kami sampai di Hotel Sunway elok sikit lagi nak masuk waktu Maghrib. Solat dahulu lepas tu baru pergi makan. Waktu dinner di sini adalah dari jam 7 malam sehingga 10 malam. 

Pilihan makanan banyak juga. Tapi saya tak ambil gambar sebab sibuk melayan anak-anak ambil makanan.






Orang pun boleh tahan ramai juga.


Eeee...sukenye die!


Haziq memang makan bersungguh-sungguh. Tak rugi bawa makan di hotel.



Hadif jenis tak makan banyak. Asal kenyang perut mulalah buat muka boring.


Anak-anak berhenti makan dan main game di iPad.



Lepas tu sambung makan aiskrim pula. Entah berapa kali ulang makan aiskrim entahlah.






Sambil makan dapat tonton perlawanan akhir Malaysia melawan Myanmar. Huzein memang peminat setia bola. Sesekali terkejut bila dia jerit gol.


Tu dia muka orang tengah concentrate tengok bola. Time-time macam ni memang dia tak suka diganggu.


Lebih kurang 10 minit sebelum jam 10.00 malam, kami pun beredar. Seronok pula sesekali lepak dan makan dengan relaks di hotel.

3 comments:

Mama Zharfan said...

besh sbb foc ;)

Azim Aris said...

sedapnye...
tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek,nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)

Tak Mungkin Benar

mysha said...

Hye sis,

Salam perkenalan..sha jpe blog sis kat blog mama Zharfan tu..

Terpikat sbb bc sis punye pencapaian terbaik tu.. by 30 da ada 3 anak.. sha baru sorang je anak takat nih hu3

Hurm mmg tak rugi klo bawak anak yang makan sungguh2 nih.. kte pun ske + hepy tgk dia makan.. he3