Thursday, September 19, 2013

Update Hadiah Lagi

Diri jadi super pemalas sampai malas nak update blog. Ambil gambar untuk update blog apatah lagi. Sebelum pemalas menjadi super mega, mari update laju-laju.

Mula-mula nak update hadiah. Hadiah ada yang dah dapat lama dan ada yang dapat dalam minggu ini. Jom tengok!

Hadiah 3 pek diapers dan 3 botol Comfort dari peraduan di Facebook Comfort. Hadiah saguhati saja. Yang memang hadiah utama boleh dapat gelang bling bling. Rezeki saya cuma ini sahaja. 



Skinz UVW Perfect White BB Cream dari Facebook Skinz. Jawab soalan laju-laju terus dapat hadiah.



Hamper Bio-Essence dari majalah Female.


Produk Safi Rania Diamond dari majalah Eh!


Produk Elizabeth Arden dari majalah. Terlupa pula dari majalah mana. Boleh gitu?


Produk Sunplay, hadiah dari majalah juga. Dan terlupa dari majalah mana juga.


Voucher Tesco bernilai RM50.00. Gambar voucher terlupa nak ambil. Sudah habis belanja di Tesco buat beli beras dan minyak. Kira sikit tu dapat RM50.00. Ada kawan yang dapat sampai RM200.00. Memang jimat belanja dapur.


Hadiah misteri dari Facebook Johnson & Johnson. Misterilah sangatkan......


Hadiah yang sama saya dapat dari peraduan Fujifilm Print Your Best Moment Contest 2013. Kali ini atas nama Huzein. Pilih gambar untuk buat photobook 10 muka pun sangatlah susah sebab semua gambar kalau boleh nak sumbat dalam tu. Nanti dah siap hasilnya, saya kongsi ok.


Ok, itu saja. Masih lagi menanti hadiah kecil-kecilan sampai. Hadiah besar memang tak ada sebab masa bulan puasa hari tu sangatlah pemalas masuk contest. Sekian.

No comments: