Friday, October 4, 2013

Menang Hadiah Dari Friso!

Semenjak jarang buka Facebook ni jarang dapat aktif masuk peraduan-peraduan yang dianjurkan di Facebook. Sangat happy kelmarin bila dapat tahu menang Grand Prize untuk peraduan anjuran Friso di Facebook. Itupun bila kawan-kawan ucap tahniah baru tahu.


Mula-mula ingat tersenarai untuk pemenang mingguan sahaja. Hadiah mingguan kalau tak silap saya photobook. Tiba-tiba bila diumumkan menang Grand Prize rasa nak pengsan pun ada sebab tak menaruh harapan. Bila menang rasa sangat berbaloi sebab peraduan ni tak mengeluarkan belanja sedikit pun. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat!

Hadiah untuk Grand Prize ini bernilai RM4,500 iaitu pakej 3D/2N untuk sekeluarga (4 orang) ke The Westin Langkawi Resort & Spa.

Rasa tak sabar pula nak pergi jalan-jalan ke Langkawi tapi bila fikir dengan perut yang memboyot ini, larat lagikah saya?

4 comments:

ummie_mirahaziq said...

Tahniah sis...rezeki baby baru la tu...saya ni selalu join jrg lagi menang hadiah cm ni..hu..hu..nk aura sikit...

maszatulnurulazida mansur said...

tahniah ecah, aih..boleh lagi p jalan2 langkawi..larat mesti larat...hehehe....

Mama Zharfan said...

congratssss siyes sgt besh tu!

Aishah Megahasz said...

Terima kasih semua. Hadiah ni berbaloi rasanya sebab tak perlu keluar duit pun untuk masuk contest ni. Alhamdulillah. Rezeki anak-anak.