Thursday, October 17, 2013

My Baby

Saya nak share hasil scan gambar baby bersama dengan Dr. Fawziah di KPJ Bandar Perda. Teruja tengok baby dan hati pun rasa lega bila doktor kata baby tak ada sebarang masalah. 


Baby duduk mengadap uri dan sangat aktif bergerak. Doktor nak scan untuk dapatkan muka penuh pun susah.


Kata doktor 90% baby ini adalah lelaki. Saya tak kisah sangat sebab saya sudah pun ada anak lelaki dan perempuan. Yang paling penting baby sihat dan tidak ada sebarang masalah.

6 comments:

Mama Zharfan said...

mesti excited :)

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam ziarah dan kenal..congrat..bila due?..

Salma Tayo said...

alhamdulillah baby sihat.moga dipermudahkan bersalin..

Aishah Megahasz said...

Suzie: Ya...dah tak sabar nak bersalin. Nak cuti lama :D

Fatahiyyah: Duenya hujung bulan 2 tahun depan. Aish...lambat lagi.

Salma: Terima kasih.

Julia Mahir said...

Salam..nak tanya..deliver ngan dr fawziah jugak ke?
Experience dgn dia ok tak?
:)

Aishah Megahasz said...

Julia: Anak yang no. 4 ni tak bersalin dengan Dr. Fawziah. Bersalin di Hospital Kulim. Emergency scissors. Tapi 3 anak yang lain semua bersalin dengan Dr. Fawziah. Pengalaman ok saja walaupun ramai yang kata tak ok bersalin dengan dia.