Thursday, January 16, 2014

Awal Pagi

Wajah anak-anak saya di awal pagi selepas bersiap untuk ke sekolah. Pagi-pagi memang saya kalut sedikit sebab kena siapkan baju sekolah mereka, siapkan pakaian untuk kelas mengaji Haziq di waktu petang, siapkan pakaian Hadif dan Hana Alesya untuk transit petang di Tadika dan siapkan sarapan yang juga akan menjadi bekal Haziq ke sekolah! Pergh.... memang tak cukup tangan. Nasib baik ada Huzein membantu.

Berpantang nanti saya bercuti, Huzein yang akan uruskan anak-anak. Siap sedialah semua, abah garang tau! Hehehehe.......
Hana Alesya tak reti duduk diam ambil gambar. Ada saja aksi yang dibuatnya. Itu belum complete pakai uniform Tadika sebab tudung belum pakai. Nak bertolak ke Tadika baru pakai sebab kalau pakai awal, masa makan mesti terkena makanan.

Semoga anak-anak ibu rajin belajar, jadi anak yang soleh/solehah dan disayangi semua.

2 comments:

Hayati Azwin said...

Abg haziq, abg hadif n kakak hana....umar miss uols!! Selamat Belajar and berjaya dalam pelajaran dan menjadi muslim n muslimah yang soleh/solehah,..

uncle gedek said...

Abah garang? Kalau macam tu bukan Hana Alesya je yg pakai tudong... Mau si Haziq dan Hadif pon pakai tudong sebab takot...! Haha..!!