Friday, December 18, 2015

Rezeki Contest

Lama jugalah saya tak update berkenaan hadiah yang saya dapat dari contest. Menang sikit-sikit saja sebab saya masuk contest ikut rajin. Kalau malas, lama jugalah borang-borang contest yang ada terperam. Last-last dibuang sebab sudah tamat tempoh.

Ini antara hadiah yang saya dapat. Update di blog sebagai kenangan.

Menang produk Sunplay dari majalah Eh!.


Barang sudah pun sampai di tangan. Boleh tahan banyak jugalah.


Produk Silky Girl dari majalah Eh! juga. Sebenarnya ada lagi barang Silky Girl ni (bedak dan eye shadow) tapi sudah diambil oleh Hana. Tak sempat-sempat nak ambil gambar. 


Produk Sothys dari majalah Glam. Lupa nak ambil gambar. Produknya cuma seketul saja. Tapi harganya tersangatlah mahal bagi saya. Kalau kena beli sendiri, haruslah tak beli. 


Voucher TGV Indulge dari majalah Glam Lelaki. Voucher ini hanya boleh digunakan di TGV 1Utama. Sudah selamat saya jual separuh harga. 


Hadiah tempat ketiga dari Peraduan NTPM. Hadiah ini saya suka sebab dapat menang wang tunai RM1,000.Cek telah selamat sampai dah sudah ditunaikan. 


Hadiah saguhati dari Peraduan Hari-Hari Bersama Uniliver. Dapat voucher Mydin bernilai RM50.Hadiah paling best tahun ini yang saya dapat adalah voucher Mydin bernilai RM12,000 dari Peraduan Nestle. Boleh jimat duit dapur dan keperluan rumah selama setahun. 


Untuk Peraduan Hargai Detik Keemasan Sunquick saya dapat hadiah mingguan. Hadiahnya berupa voucher Habib Jewels bernilai RM1,000. Saya memang target untuk dapat hadiah mingguan saja untuk peraduan ini. Entry pun hantar 2 sahaja. Tapi lambat lagi vouchernya nak dapat, kena tunggu lepas peraduan ni tamat. 


Ok, itu saja. Harap tahun depan dapat menang hadiah yang lebih besar. Doakan saya.